Andemor og hendes ællinger i poolen.
Tilbage til Små tilbageblik <--
En dag, jeg kom kørende i et industrikvarter i Karlslunde, ser jeg en dame sidde på kantstenen på vejen ved siden af en kloakrist. Jeg standsede og spurgte, om hun var dårlig, og om der var noget jeg kunne hjælpe hende med.
Nej, hun var ikke dårlig, men nede i kloakken var der 6 små ællinger, som var faldet derned, idet de havde fulgt deres andemor, som åbenbart ikke havde tænkt over, at de ganske små ællinger kunne falde igennem kloakristen.
Damen, der sad på kantstenen ved siden af kloakken havde set, at der lå en andemor ved siden af kloakristen og den flyttede sig ikke. En ung mand og denne dame fik maset kloakristen op, og kunne tydeligt se de små bitte ællinger, men de var så langt nede, at de ikke kunne nå dem.
Jeg ringede til Falck og bad dem komme og hjælpe os. Det var hundekoldt, og det blæste meget, så vi frøs meget, men måtte vente 2 timer på Falck, idet de ikke havde noget net på Falck-stationen og først skulle købe et.
Endelig kom Falck. Fackmanden var flink, han havde en net på en lang stang, så han kunne nå helt ned til de ganske små ællinger, og det lykkedes ham at få alle de små op af kloakken. Jeg havde intet andet at have ællingerne i, end en plasticpose, men det gik også fint. Andemoderen var imidlertidigt fløjet væk, da den blev bange for den store Falckbil.

Læs mere -->

Startside
Hvad gør vi?
Hvad går vi ind for?
Hvem er vi?
Billed-galleri